Interieurstyling & advies

Hebben en Houten is van alle markten thuis! Naast het opknappen van meubels heb ik nog een grote passie en dat is interieurstyling! Een huis stylen vind ik een van de leukste uitdagingen op het gebied van interieur.
Het kiezen van de juiste meubels, materialen en kleuren in je huis of werkplek kan soms best een uitdaging zijn. Daarom kom ik graag bij je langs voor een interieuradvies op maat.
Ook een kantoorruimte is een plek waar je een groot gedeelte van de dag doorbrengt. Niets is fijner dan een prettige werkplek en een goed gekozen interieur kan hier enorm aan bijdragen. Het kan best lastig zijn om de ruimte waarin je werkt fijn en nuttig in te delen. Ook voor je werkplek geef ik graag een passend advies!

Er zijn 2 verschillende advies opties:

optie 1:
Interieuradvies “tips&tricks”.

Tijdens een bezoek aan huis of werkplek hoor ik graag je wensen en knelpunten. Hiermee ga ik aan de slag en maak een interieuradvies op maat met sfeerbeelden en tips. Deze kun je dan als rode draad gebruiken om zelf aan de slag te gaan met je huis.

Vaste Prijs:€450,- excl. BTW en reiskosten.

 

optie 2:
Interieuradvies “van A tot Z”.

Tijdens een bezoek aan huis hoor ik graag je wensen en knelpunten. Hiermee ga ik aan de slag en maak een uitgebreid interieuradvies met sfeerbeelden, een eventueel verfplan en  een lijst van artikelen die je aan kunt schaffen. Kortom alles uitgedacht van A tot Z. Als het grove werk klaar is, kom ik langs om de woning af te stylen en de puntjes op de i te zetten.

Voor deze optie maak ik een offerte op maat.

 

Het is ook mogelijk om eerst voor optie 1 te kiezen en later uit te breiden.