Hebben en Houten! Vintage, Industrieel en Urban.

Mijn naam is Anne-Belle van Zwieten en ik heb in 2017 het bedrijf Hebben en Houten opgezet. Het is mijn passie om te zoeken naar de gaafste meubels van hout. De vintage meubels van Hebben en Houten hebben een industriële, urban stijl. De zoektocht naar deze meubels vind ik één van de leukste dingen om te doen. Ook het opknappen van de meubels is een uitdaging en het is een feestje als het meubelstuk klaar is en een nieuw leven kan beginnen! Hebben en Houten verkoopt niet alleen veel houten meubels, maar ook woonaccessoires, sfeerpanelen en tekeningen. De tekeningen en sfeerpanelen ontwerp en maak ik zelf. 

Styleren en interieuradvies

Naast mijn speurtocht naar mooie tweedehands meubeltjes ben ik ook inzetbaar als styliste. Zo stijl ik bijvoorbeeld volledige stands, kantoorpanden of etalages. Neem eens een kijkje in mijn portfolio om de foto's van deze projecten te bekijken. Ook geef ik interieuradvies aan huis. Kortom Hebben en Houten is van alle markten thuis op het gebied van interieur en styling!