bannerfoto3
bannerfoto2
bannerfoto1

Hebben en Houten bezorgt door heel Nederland

Afhalen
Meubelen en woonaccessoires kunnen worden afgehaald bij onze loods. Wilt u langskomen om een product af te halen of te bekijken dan kan dat op afspraak. Ons adres is Heinoseweg 12 te Zwolle.
Betaling bij afhalen in de loods kan met PIN of contant.

 

Bezorgen
Als je wil dat de producten bezorgd worden, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben een eigen transportservice. Binnen Zwolle is bezorgen gratis. Buiten Zwolle zijn de bezorgkosten 0,22 eurocent per kilometer.
De kilometers worden berekend vanaf het adres Heinoseweg 12 te Zwolle naar uw adres en weer terug. Deze berekening is gebaseerd op leveringen in Nederland en België. Voor de Waddeneilanden berekenen wij extra kosten in verband met de overtocht. Transportkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen.

 

Wij plaatsen de bestelde meubelen en woonaccessoires binnen op de begane grond (dus zonder trappen of andere obstakels en met normale doorgang). Het meubel moet wel op een gewone manier het huis in gebracht kunnen worden. Check daarom vooraf altijd goed de maten van het meubel en de doorgang in huis. Het naar een verdieping brengen is alleen mogelijk als er in het gebouw een lift aanwezig is, waar het meubel in past. Moet het meubelstuk wel via een trap dan dient u dat zelf verder te regelen.

 

Wij bezorgen alleen op werkdagen. Op andere dagen is in overleg mogelijk tegen meerkosten.