bannerfoto3
bannerfoto2
bannerfoto1

Hebben en Houten bezorgt door heel Nederland

Afhalen
Meubelen en woonaccessoires kunnen worden afgehaald bij onze werkplaats. Wilt u langskomen om een product af te halen of te bekijken, dan kan dat op afspraak. Ons adres is Haaksbergerstraat 276 in Enschede.
Betaling bij afhalen in de loods kan met een QR-code(tikkie) of contant.

 

Bezorgen
Als u wil dat het product bezorgd wordt, dan is dat ook mogelijk. Wij hebben een eigen transportservice. Binnen Enschede is bezorgen gratis. Buiten Enschede zijn de bezorgkosten €0,31 cent per kilometer.
De kilometers worden berekend vanaf het adres Haaksbergerstraat 276 naar uw adres en weer terug. Deze berekening is gebaseerd op leveringen in Nederland en België. Voor de Waddeneilanden berekenen wij extra kosten in verband met de overtocht. Transportkosten naar andere landen zijn op aanvraag. Hiervoor kunt u met ons contact opnemen.

 

Wij plaatsen de bestelde meubelen en woonaccessoires binnen op de begane grond (dus zonder trappen of andere obstakels en met normale doorgang). Het meubel moet wel op een gewone manier het huis in gebracht kunnen worden. Check daarom vooraf altijd goed de maten van het meubel en de doorgang in huis. Het naar een verdieping brengen door ons is alleen mogelijk als er in het gebouw een lift aanwezig is, waar het meubel in past. Moet het meubelstuk wel via een trap dan dient u dat zelf verder te regelen.

 

Wij bezorgen alleen op werkdagen. Bezorgen in weekenden, prijs in overleg.